Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po -Pá: 9:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 300,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.09.2020
Herbol Offenporig - vítěz testu kvality
V nezávislé zkušebně SYNPO a.s. Pardubice byly dovozcem barev Herbol zadány testy urychleného povětrnostního stárnutí čtyř vzorků dodaných lazur.  Je... číst celé
27.10.2018
Drevobarvy.cz jsou v síti odběrních míst Zásilkovna
Rozšířili jsme pro Vás možnost odběru objednaného zboží o výdejní místa společnosti Zásilkovna. Aktuálně můžete vybírat z 2454 odběrních míst rozmí... číst celé
01.09.2020
Přes 60 let s lazurou Herbol Offenporig Pro-Décor
  Jeden z nejoblíbenějších výrobků firmy Herbol v její více než 170-leté historii, lazurovací lak Offenporig Pro-Décor, v roce 2020 oslavil kulaté 60... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte naše novinky, akce a slevy!

Zadejte svůj e-mail chcete-li dostávat náš newsletter.

  • Doprava zdarma po ČR při nákupu nad 2300 Kč
  • Dodání kurýrem po celé ČR a SR
  • Výdejny Zásilkovna, Balíkovna
  • Expedice barev do dvou dnů
  • Poradíme vám s výběrem nátěrů

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě (podnikateli) Zdeňku Tomanovi, se sídlem Petrohradská 402/10, Praha 10, IČ 67997716, zapsaném 1.9.1998 v živnostenském rejstříku Úřadu městské části Praha 10 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Herbol - barvi pro celý dům  Remmers - lazury, oleje a vosky na dřevoBondex - dánské lazury a oleje na dřevoPNZ - oleje a vosky na dřevo    Colorex - lazury a oleje prověřené tvrdým severem   

Možnosti dopravy

Výdejní místa

Zásilkovna - logo

Balíkovna  - logo

Kurýrní služba

DPD - kurýrní služba e-shopu DREVOBARVY.cz

Partnerský prodej

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Kontakt
Logo
DREVOBARVY.cz
Po -Pá: 9:00 - 15:00
DREVOBARVY.cz | Copyright © 2019 Zdeněk Toman | všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz