Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po -Pá: 8:30 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.10.2017
Drevobarvy.cz jsou i v síti odběrních míst Zásilkovna
Rozšířili jsme pro Vás možnost odběru objednaného zboží o výdejní místa společnosti Zásilkovna. Aktuálně můžete vybírat z 2086 odběrních míst rozmí... číst celé
05.02.2015
NABÍDKA PRODEJNY MALOVANKA, PRAHA 6
BARVY LAKY MALOVANKA - kamenná prodejna barev. laků a malířských potřeb ,vzorkovna a výdejna  e-shopu DREVOBARVY.cz Zboží z této zde uvedené nabídky ... číst celé
21.09.2014
Herbol Offenporig - vítěz testu kvality
V nezávislé zkušebně SYNPO a.s. Pardubice byly dovozcem barev Herbol zadány testy urychleného povětrnostního stárnutí čtyř vzorků dodaných lazur.  Jed... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chci zasílat newsletter

Zadejte svůj e-mail chcete-li dostávat náš newsletter.

  • Doprava zdarma po ČR při nákupu nad 1900 Kč
  • Dodání kurýrem po celé ČR a SR
  • Vlastní prodejna v Praze 6
  • Výdejny Uloženka, Zásilkovna, Česká pošta a DPD Pickup po ČR a SR
  • Expedice barev do dvou dnů
  • Poradíme vám s výběrem nátěrů

 

Heureka - certifikát Ověřeno zákazníky

Zásilkovna.cz - výdejní místa v ČR a SR pro odběr objednaného zboží na DREVOBARVY.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Artoma Trade Limited org. sl. v ČR, se sídlem Bořivojova 838/35, Praha 3, IČ 24815390, zapsané 22.3.2011 v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka 74561 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Kde nás najdete

Bělohorská 646 / 12
169 00 Praha 6

Kontakt
Logo
DREVOBARVY.cz
Po -Pá: 8:30 - 17:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.